RAL színű trapézlemezes kerítések/kapuk

Nézet:
ÚJ
TL4

Egyedi árazású termék, árakkal kapcsolatban kérem küldje el ajánlatkérését az "Érdeklődjön" gombra kattintva mielőbb. Kérem, hogy az ajánlatkérésben tüntesse fel a kialakítani vagy lecserélni kívánt kerítés hosszát, magasságát, egyéb jellemzőit valamint telefonszámát!

A meglévő vaskapukat elbontottunk, a tulajdonos meg is magasította a kapuszárnyakat tartó oszlopokat.

Az új kapuszárnyak elkészítésekor fontos szempont volt, hogy tartós, de jó ár/érték arányú terméket gyártsunk a tulajdonos legnagyobb megelégedettségére!

Így egy hibrid kaput hoztunk létre. A máshol már alkalmazott 60/60/3-as alumínium zártszelvényekből hegesztett és porfestett keret adja az alapot. Ugyanúgy rozsdamentes pántokon nyugszik és rozsdamentes pálcával rögzítjük az alsó ütközőhöz, mint az alumínium kapukat (http://www.ru-te.hu/spd/NP14/Negyszogprofil-aluminium-ketszarnyu-motoros-kapu-e) Csak a fedést nem alumínium deszkák vagy lamellák adják, hanem jelen esetben egyoldalon színezett T18-as profilú trapézlemez. Színazonos önfúró csavarokkal rögzítjük. A kilincs és a zár szintén alaptartozék, HOPPE, SKG és SAG német gyártmányok.

Nem vásárolható!
Sorrend: