RAL 8017 színű trapézlemezes szárnyaskapuk és kerítésmező

ÚJ
RAL 8017 színű trapézlemezes szárnyaskapuk és kerítésmező
RAL 8017 színű trapézlemezes szárnyaskapuk és kerítésmező
Rendelhető RAL színek
Rendelhető magasság
Kerítésrendszer hossza

Egyedi árazású termék, árakkal kapcsolatban kérem küldje el ajánlatkérését az "Érdeklődjön" gombra kattintva mielőbb. Kérem, hogy az ajánlatkérésben tüntesse fel a kialakítani vagy lecserélni kívánt kerítés hosszát, magasságát, egyéb jellemzőit valamint telefonszámát!

A meglévő vaskapukat elbontottunk, a tulajdonos meg is magasította a kapuszárnyakat tartó oszlopokat.

Az új kapuszárnyak elkészítésekor fontos szempont volt, hogy tartós, de jó ár/érték arányú terméket gyártsunk a tulajdonos legnagyobb megelégedettségére!

Így egy hibrid kaput hoztunk létre. A máshol már alkalmazott 60/60/3-as alumínium zártszelvényekből hegesztett és porfestett keret adja az alapot. Ugyanúgy rozsdamentes pántokon nyugszik és rozsdamentes pálcával rögzítjük az alsó ütközőhöz, mint az alumínium kapukat (http://www.ru-te.hu/spd/NP14/Negyszogprofil-aluminium-ketszarnyu-motoros-kapu-e) Csak a fedést nem alumínium deszkák vagy lamellák adják, hanem jelen esetben egyoldalon színezett T18-as profilú trapézlemez. Színazonos önfúró csavarokkal rögzítjük. A kilincs és a zár szintén alaptartozék, HOPPE, SKG és SAG német gyártmányok.

Részletek

Válassza az általam forgalmazott trapézlemezes kerítésrendszert! A rendszer oszlopokból, kereszttartókból, saroktámasztókból, élvédőkből, trapézlemezekből és csavarokból áll. A csokibarna az egyik legmutatósabb megoldást jelenti ebből a rendszerből. A megvásárolt kerítésrendszert fel is szereljük illetve telepítjük elsősorban Vas megye területén.

  • Időjárás álló, akár több évtizedes élettartam.
  • Masszív horganyzott tartószerkezet.
  • 5 különböző magassági méretben készül
  • Színazonos önfúró gumi alátétes csavarokkal rögzítjük.
  • Alkalmas ipari, lakossági és gazdasági felhasználásra is.

A trapézlemezeknek vagy az egyik vagy mindkét oldala készül a választott színben, a hátoldaluk vagy világos szürke (15um) vagy színazonos alapozó festékréteggel van ellátva. 

Adatok
Cikkszám
TL4