Dió színű trapézlemezes kerítésrendszer betonelemmel

ÚJ
Dió színű trapézlemezes kerítésrendszer betonelemmel
Dió színű trapézlemezes kerítésrendszer betonelemmel
Rendelhető magasság
Kerítésrendszer hossza

Egyedi árazású termék, árakkal kapcsolatban kérem küldje el ajánlatkérését az "Érdeklődjön" gombra kattintva mielőbb. Kérem, hogy az ajánlatkérésben tüntesse fel a kialakítani vagy lecserélni kívánt kerítés hosszát, magasságát, egyéb jellemzőit valamint telefonszámát!

Egy ledőlt téglafal a szomszéd felől nyitottá tette az addig zárt udvart, ahol még kutya is van. A leggyorsabb megoldásként egy dió színű trapézlemezes kerítést választott a tulajdonos. Beton lábazati elemmel zártuk az alját, erre került a trapézlemez rögzítésre színazonos csavarokkal.

Részletek

Válassza az általam forgalmazott trapézlemezes kerítésrendszert! A rendszer oszlopokból, kereszttartókból, saroktámasztókból, élvédőkből, trapézlemezekből és csavarokból áll. Az aranytölgy az egyik legmutatósabb megoldást jelenti ebből a rendszerből. A megvásárolt kerítésrendszert fel is szereljük illetve telepítjük elsősorban Vas megye területén.

  • Időjárás álló, akár több évtizedes élettartam.
  • Masszív horganyzott tartószerkezet.
  • 5 különböző magassági méretben készül
  • Színazonos önfúró gumi alátétes csavarokkal rögzítjük.
  • Alkalmas ipari, lakossági és gazdasági felhasználásra is.

A trapézlemezeknek vagy az egyik vagy mindkét oldala készül a választott színben, a hátoldaluk vagy világos szürke (15um) vagy színazonos alapozó festékréteggel van ellátva. 

Adatok
Cikkszám
TL2