Négyszögprofil alumínium kétszárnyú motoros asszimetrikus kapu.

ÚJ
Négyszögprofil alumínium kétszárnyú motoros asszimetrikus kapu.
Négyszögprofil alumínium kétszárnyú motoros asszimetrikus kapu.
Felület színe
Felület színének kivitele
Magasság

Egyedi árazású termék, árakkal kapcsolatban kérem küldje el ajánlatkérését az "Érdeklődjön" gombra kattintva mielőbb. Kérem, hogy az ajánlatkérésben tüntesse fel a kialakítani vagy lecserélni kívánt kerítés hosszát, magasságát, egyéb jellemzőit valamint telefonszámát!

Egy több mint 5 méteres kapunyílásba terveztünk és készítettünk egy asszimetrikus felosztású motoros kaput. Több irányba is lejtett a terület, ezért legkevésbé sem hagyományos a kapu formája. A személykapu kifelé nyíló és elektromos záras; de csak kézzel nyítható.

A nagyobbik kapuszárny, 4 méteres és motoros működtetésű. A Sommer XL a legerősebb típus az egyszárnyú kapumozgatók közül, a beállításoknak köszönhetően 120° fokban nyitja a kapuszárnyat.

A 120mm-s deszkákat 18mm-s réssel rögzítettük. A kapuk közé oszlopot rögzítettünk, erre egy több szögben hajlított gumis lemezt csavaroztunk; melyre a kapuszárny csukódik.

Részletek
  • Nem fakuló, UV álló bevonattal ellátott négyszög profilú alumínium szelvények. A bevonatok felvitele porszórásos festéssel történik, RAL színskála alapján.
  • A különböző egységek rögzítésére/irányítására/mozgatására használt idomok valamennyi esetben rozsdamentesek.
  • Az egységek összeállításához/felszereléséhez felhasznált összes kötőelem szintén rozsdamentes.
Adatok
Cikkszám
NP15