Lamellás alumínium motoros kétszárnyú kapu valamint kerítésmezők

ÚJ
Lamellás alumínium motoros kétszárnyú kapu valamint kerítésmezők
Lamellás alumínium motoros kétszárnyú kapu valamint kerítésmezők
Felület színe
Felület színének kivitele
Magasság

Egyedi árazású termék, árakkal kapcsolatban kérem küldje el ajánlatkérését az "Érdeklődjön" gombra kattintva mielőbb. Kérem, hogy az ajánlatkérésben tüntesse fel a kialakítani vagy lecserélni kívánt kerítés hosszát, magasságát, egyéb jellemzőit valamint telefonszámát!

A meglévő lábazat egy stabil alapot adott az új alumínium kerítés felszereléséhez. A régi vas zártszelvény/fadeszka kombináció felett eljárt az idő, ezért elbontottuk. 100/100/3-as talpas alumínium oszlopokat telepítettünk a lábazatra. A Fischer FIS VW High Speed 2 komponensű injektáló ragasztót használtuk ehhez a művelethez.

A már elkészített kerítésmezőket rögzítettük az oszlopokhoz. Ezt megelőzően 2 darab 60/60/3-as alumínium oszlopot rögzítettünk a fenti módon a meglévő lábazati oszlopokra. Ezekre felkerültek a kapuszárnyak is. Mivel mélyen ülő kapuszárnyakat kell mozgatni, ezért a Sommer Twist AM típusú csuklókaros motorját installáltuk.

Részletek
  • Nem fakuló, UV álló bevonattal ellátott négyszög profilú alumínium szelvények. A bevonatok felvitele porszórásos festéssel történik, RAL színskála alapján.
  • A különböző egységek rögzítésére/irányítására/mozgatására használt idomok valamennyi esetben rozsdamentesek.
  • Az egységek összeállításához/felszereléséhez felhasznált összes kötőelem szintén rozsdamentes.
Adatok
Cikkszám
LM9