Lamellás alumínium motoros úszó- és szárnyaskapuk valamint kerítésmezők.

ÚJ
Lamellás alumínium motoros úszó- és szárnyaskapuk valamint kerítésmezők.
Lamellás alumínium motoros úszó- és szárnyaskapuk valamint kerítésmezők.
Felület színe
Felület színének kivitele
Magasság

Egyedi árazású termék, árakkal kapcsolatban kérem küldje el ajánlatkérését az "Érdeklődjön" gombra kattintva mielőbb. Kérem, hogy az ajánlatkérésben tüntesse fel a kialakítani vagy lecserélni kívánt kerítés hosszát, magasságát, egyéb jellemzőit valamint telefonszámát!

Egy komplett kerítés került felszerelésre. A korábban felrakott díszes zsalukőből készített kerítéslábazat pontos befogadó méreteket adott, mely alapján volt lehetőség legyártani az egyes elemeket. Felkerültek a kerítésmezők, majd a szárnyaskapuk és legvégül az úszókapu. A 2 szárnyaskapura egy Sommer Twist 200 EL motort szereltünk, az úszókapura pedig egy Sommer Starter+ fogasléccel továbbító 2 darab 6-os görgős bakkal. A Sommer Pearl 4016-os típusú távirányítóból elég volt 2 darab és mindkét kaput van lehetőség ezekről irányítani. A szárnyaskapukat rozsdamentes pántok tartják az oszlopokon. A személykapuhoz egy elektrommos zárat is felszereltünk.

A 2 szárnyú motoros kapu alsó ütközője alá egy távtartót tettünk, így a térkövezést végző szakinak könnyebb lesz az illesztés. Minimális belátást engednek a lamellák; kérésre lehet növelni vagy csökkenteni a köztük lévő távolságon.

Részletek
  • Nem fakuló, UV álló bevonattal ellátott négyszög profilú alumínium szelvények. A bevonatok felvitele porszórásos festéssel történik, RAL színskála alapján.
  • A különböző egységek rögzítésére/irányítására/mozgatására használt idomok valamennyi esetben rozsdamentesek.
  • Az egységek összeállításához/felszereléséhez felhasznált összes kötőelem szintén rozsdamentes.
Adatok
Cikkszám
LM8