Lamellás alumínium lépcsőkorlát és elektromos záras ajtó.

ÚJ
Lamellás alumínium lépcsőkorlát és elektromos záras ajtó.
Lamellás alumínium lépcsőkorlát és elektromos záras ajtó.
Felület színe
Felület színének kivitele
Magasság

Egyedi árazású termék, árakkal kapcsolatban kérem küldje el ajánlatkérését az "Érdeklődjön" gombra kattintva mielőbb. Kérem, hogy az ajánlatkérésben tüntesse fel a kialakítani vagy lecserélni kívánt korlát hosszát, magasságát, egyéb jellemzőit valamint telefonszámát!

A régi és elhanyagolt állapotban lévő fa lépcsőkorlát és ajtók elbontásra kerültek. Még a vas tartóoszlopokat is száműztük, helyüket új porfestett alumínium oszlopok vettét át. Az oszlopok talpainak felhegesztésekor figyelembe kellett venni a korlát emelkedési szögét illetve a támfal tetejének kifelé lejtését. A már végleges távolságok alapján az egyes lépcsőkorlát mezőket is legyártottuk, szintén alumínium elemekből. Szintén le kellett másolni a szögeket az egyes lamellák levágásakor, ez jelentősen lassította a munkát. A mezők már összeszerelten kerültek leszállításra a vevőhöz, ezt követően rozsdamentes csavarokkal rögzítettük az oszlopokhoz.  A korlátok teljes hosszában egy felső kapaszkodót is illesztettünk, kényelmesebbé téve a bámészkodást. A belátást részben korlátozzák a lamellák; kérésre lehet növelni vagy csökkenteni a köztük lévő távolságon.

Az ajtók elkészítésekor fontos volt szem előtt tartani, hogy az oszlopok maradtak az eredeti horganyzott felületűek és elektronikával szereltek. Így az egyik ajtó befelé nyíló, a másik kifelé nyíló pántokat kapott. Valamint minkét ajtóra felhegesztettünk egy-egy egyedi kialkítású "fület", ami lehetővé teszi a meglévő elektromos záras/kódos rendszernek a további működését. Ezek az ajtók kilincs nélküliek.

Részletek
  • Nem fakuló, UV álló bevonattal ellátott négyszög profilú alumínium szelvények. A bevonatok felvitele porszórásos festéssel történik, RAL színskála alapján.
  • A különböző egységek rögzítésére/irányítására/mozgatására használt idomok valamennyi esetben rozsdamentesek.
  • Az egységek összeállításához/felszereléséhez felhasznált összes kötőelem szintén rozsdamentes.
Adatok
Cikkszám
LM7