Lamellás alumínium erkélykorlátok

Lamellás alumínium erkélykorlátok
Lamellás alumínium erkélykorlátok
Felület színe
Felület színének kivitele
Magasság

Egyedi árazású termék, árakkal kapcsolatban kérem küldje el ajánlatkérését az "Érdeklődjön" gombra kattintva mielőbb. Kérem, hogy az ajánlatkérésben tüntesse fel a kialakítani vagy lecserélni kívánt korlát hosszát, magasságát, egyéb jellemzőit valamint telefonszámát!

Jó néhány, régi és kevésbé gondozott fa korlát került elbontásra az erkélyeken. Első körben a 50/50/3mm-es alumínium oszlopokat rögzítettünk a meglévő vastagfalú vas zártszelvényekre. Ezek elkészültével a már végleges távolságok alapján az egyes korlátmezőket is legyártottuk, szintén alumínium elemekből. A mezők már összeszerelten kerültek leszállításra a vevőhöz, ezt követően rozsdamentes csavarokkal rögzítettük az oszlopokhoz.  A korlátok teljes hosszában egy felső kapaszkodót is illesztettünk, kényelmesebbé téve a bámészkodást. A belátást részben korlátozzák a lamellák; kérésre lehet növelni vagy csökkenteni a köztük lévő távolságon.

Mivel az eredeti faburkolatú korlát alatt is volt 2 sorban takaró elem, ezért ezt az elképzelést szem előtt tartva 2 sor 150mm széles alumínium deszkát illesztettünk. A sarkokon hegesztéssel tettük látványosabbá az illesztéseket. A rögzítése a hátsó oldal felől történt.

Részletek
  • Nem fakuló, UV álló bevonattal ellátott négyszög profilú alumínium szelvények. A bevonatok felvitele porszórásos festéssel történik, RAL színskála alapján.
  • A különböző egységek rögzítésére/irányítására/mozgatására használt idomok valamennyi esetben rozsdamentesek.
  • Az egységek összeállításához/felszereléséhez felhasznált összes kötőelem szintén rozsdamentes.
Adatok
Cikkszám
LM6