3D táblás kerítés 25méter hosszon motoros úszókapuval

ÚJ
3D táblás kerítés 25méter hosszon motoros úszókapuval
3D táblás kerítés 25méter hosszon motoros úszókapuval
Kivitel színe
Magasság

Egyedi árazású termék, árakkal kapcsolatban kérem küldje el ajánlatkérését az "Érdeklődjön" gombra kattintva mielőbb. Kérem, hogy az ajánlatkérésben tüntesse fel a kialakítani vagy lecserélni kívánt kerítés hosszát, magasságát, egyéb jellemzőit valamint telefonszámát!

A megrendelő kérésének megfelelően egy saroktelek 2 oldalát kellett fix kerítéssel és motoros úszókapuval felszerelni.

A telek nagyrésze az építkezést követően feltöltésre került, így elég laza szerkezetű talajjal kellett megbírkózni. Mivel az árokpart felől jelentős veszélyt jelentett volna a felgyülemlett csapadékvíz a kerítés stabilitására, ezért egy sávalappal rögzítettük a földet mintegy támfalként. A sávalap C20-as betont kapott, a benne lévő vasalással az úszókapu betontuskóját is kerítés alapjához rögzítettük.

A sávalap kimarkolását és a betonozását egy megbízható, tapasztalattal rendelkező vállalkozó végezte. Jól működik köztünk az egyeztetés, mert amikor Ő végez a helyszínen pár napon Mi belül elkezdjük a kerítés/kapu telepítését. A kerítések/kapuk alapozásához, tereprendezéséhez jó szívvel ajánlom: Gépi földmunkavégzés - ifj. Janzsó Zoltán Tel.: +36-70-361-0022

Stabil alapot kaptunk így, melyre a kerítésoszlopokat alapcsavarokkal rögzítettük a betonra majd felszereltük az egyes kerítéstáblákat is. 1,5m magasságú a 3D-s kerítés és mintegy 25 méter hosszú. Stabil és időtálló kerítést telepítettünk, mely kerítésbe utólag belátásgátló szalagot is befűzhetünk.

A kerítéstáblákon kívül felszereltünk egy 6 méteres alumínium szerkezetű úszókaput is; amely 2 db 6-os és 8-as görgős bakokon földkapcsolat nélkül "úszik be " a 4 méteres kapunyílásba. Ebben egy SOMMER Starter + motor (Sommer Starter+ úszókapu motor)segíti.

Részletek
  • Felületkezelését tekintve alapból horganyzottak a kerítéstáblák és az oszlopok is. A bevonatok felvitele porszórásos festéssel történik, RAL színskála alapján. Standard színek RAL 6005, 6009, 7016 és a 9005.
  • A vízszintes huzal 1 x 4 mm-es, a függőleges huzal 1 x 4 mm-es. A rács mérete 50 x 200 mm. A tábla teljes szélessége 2508 mm.
Adatok
Cikkszám
3D3