3D táblás kerítés 50méter hosszon

ÚJ
3D táblás kerítés 50méter hosszon
3D táblás kerítés 50méter hosszon
Kivitel színe
Magasság

Egyedi árazású termék, árakkal kapcsolatban kérem küldje el ajánlatkérését az "Érdeklődjön" gombra kattintva mielőbb. Kérem, hogy az ajánlatkérésben tüntesse fel a kialakítani vagy lecserélni kívánt kerítés hosszát, magasságát, egyéb jellemzőit valamint telefonszámát!

A vevő kérésére a régi vasszerkezetű és deszka burkolatú kerítést elbontottuk, de a jó állapotban lévő sávalapot meghagytuk. Az új oszlopokat alapcsavarokkal rögzítettük a betonra majd felszereltük a kerítés táblákat is. 1,7m magasságú a kerítés és 50 méter hosszú. A terasznál kellett az egyik táblán rövidíteni mind hosszúságban mind pedig magasságban. Stabil és időtálló kerítést telepítettünk.

Részletek
  • Felületkezelését tekintve alapból horganyzottak a kerítéstáblák és az oszlopok is. A bevonatok felvitele porszórásos festéssel történik, RAL színskála alapján. Standard színek RAL 6005, 6009, 7016 és a 9005.
  • A vízszintes huzal 1 x 4 mm-es, a függőleges huzal 1 x 4 mm-es. A rács mérete 50 x 200 mm. A tábla teljes szélessége 2508 mm.
Adatok
Cikkszám
3D2