3D táblás úszókapu 100m hosszú kerítéssel

ÚJ
3D táblás úszókapu 100m hosszú kerítéssel
3D táblás úszókapu 100m hosszú kerítéssel
Kivitel színe
Magasság

Egyedi árazású termék, árakkal kapcsolatban kérem küldje el ajánlatkérését az "Érdeklődjön" gombra kattintva mielőbb. Kérem, hogy az ajánlatkérésben tüntesse fel a kialakítani vagy lecserélni kívánt kerítés hosszát, magasságát, egyéb jellemzőit valamint telefonszámát!

A 3D-s kerítések, hasonlóan a 2D-s kerítésekhez hétvégi telkek, családi házak, ipari területek gyorsan telepíthető és funkcionálisan jó megjelenésű része. Jelen esetben egy 100 méter hosszú lépcsőzetesen emelkedő kerítés létesítésével meggátoljuk a nem kívánt látogatók belépését a gyár területére. Ezen kívül egy 60/60/3mm-es méretű alumínium zártszelvényből hegesztett majd porfestett motoros úszókaput is telepítettünk. Nem csak infrakapuval és plusz antennával, de GSM modullal is felszereltük, így csak a beléptető telefonszámot ismerő személyek tudják nyitni a kaput.

Részletek
  • Felületkezelését tekintve alapból horganyzottak a kerítéstáblák és az oszlopok is. A bevonatok felvitele porszórásos festéssel történik, RAL színskála alapján. Standard színek RAL 6005, 6009, 7016 és a 9005.
  • A vízszintes huzal 1 x 4 mm-es, a függőleges huzal 1 x 4 mm-es. A rács mérete 50 x 200 mm. A tábla teljes szélessége 2508 mm.
Adatok
Cikkszám
3D1